avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura de judecata

Buna ziua,
Poate exista un proces civil in care paratul nu a fost citat si actul de identitate este expirat?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:53, 5 Aprilie 2015
Dialogul surzilor ...

riki1,
Abia dintr-a "enshpea" (scuzati expresia improprie, dar sugestiva) postare a dvs. ...parca, parca se intrezareste ideea (printre randurile cu referire la ap. vandut vs. ap. cumparat) ca domiciliul/locul unde ati fost citat nu are legatura:

- nici cu domiciliul din CI expirat
- nici cu domiciliul din CI valabil

Asta incercati sa ne povestiti? Atunci, spuneti-o domnule ...cu subiect si predicat. Altminteri raspunsurile vor fi si ele ...pe aratura....la fel cum pare ca ar fi fost si citarea.

Ceea ce s-ar putea intelege intr-un final (dar nu lipsit de dubiu) din punerea cap la cap a postarilor dvs., ar fi ideea ca ati fost citat ...in Romania ... pe dreapta... Adica intr-un loc oarecare indicat de reclamant, loc unde dvs. nici n-ati locuit, nici nu locuiti, nici nu-i scris in vreo carte de identitate (valabila sau expirata). Asta ati vrut sa spuneti?

Daca este asa, atunci procedura de citare cu dvs. nu a fost corect indeplinita.

liamic43,
Ceea ce spuneti dvs. este valabil NUMAI in cazul in care paratul isi schimba domiciliul IN TIMPUL procesului. Asta presupune sa fi fost initial corect citat. Altminteri paratul n-ar avea habar despre existenta procesului si, prin urmare, nici care ar fi instanta pe care ar trebui s-o incunostiinteze despre schimbare.
Ultima modificare: Duminică, 5 Aprilie 2015
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
C.i. fost proprietar executat silit julia_chi julia_chi Buna ziua. Am obtinut prin licitatie un apartament executat silit de o banca. Ap.avea o singura proprietara, care la data cumpararii precum si la data ... (vezi toată discuția)
Divort-citarea paratului Borza Borza Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod ... (vezi toată discuția)