avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diploma de bacalaureat

Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de bacalaureat .Întrebarea mea este în cît timp trebuie să obţin acestă diplomă după ce termin scoala de asistenti medicali şi care e procedura de obţinere a acesteia.
Cel mai recent răspuns: Elena.puscasu91 , utilizator 12:25, 24 Ianuarie 2022
Am sustinut examenul de bacalaureat si l-am si promovat.Astazi am fost la liceu pt a ma interesa de diploma deoarece imi trebuie la facultate si am avut "norocul"sa dau peste o doamna secretara foarte indispusa ,care mi-a raspuns ca ii pare rau insa nu ma poate ajuta,deoarece nici macar nu e stantata si ca nu se poate duce la inspectorat doar cu o diploma,si ca e vina mea ca s-a ajuns in situatia asta.Deci...nu stiu ce o sa fac.Cred ca o sa pierd iar un an fara sa ma fi inscris la facultate.:((#-o
=D>Perfect! Nu o sa pierdeti inscrierea la facultate . Reveniti la liceu maine si solicitati-i doamnei secretare o adeverinta din care sa rezulte ca ati absolvit examenul de bacalaureat si media de absolvire. Este obligata sa va elibereze o astfel de adeverinta si , de obicei , eliberarea se face pe loc . Si nu uitati : nu are rost sa va certati cu nimeni .Uneori o atitudine concilianta deschide multe usi! SUCCES!
Bună ziua ,am susținut examenul de Bacalaureat în anul 2010 la matematica ,romana ,biologie .Din motive personale nu am ridicat diploma în următorii ani ,iar când m-am dus în final sa ridic diploma de Bacalaureat în registru era trecut ca am dat la fizica în loc de biologie și e total greșit. CE AS PUTEA face ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii??? MariusMarius11 MariusMarius11 Daca am absolvit școala profesională de 2 ani in anul 1991 după ce am terminat școala generală de 10 clase, se poate sa mi se echivaleze cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)