avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme contor energie electrica.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme contor energie electrica.

Buna seara.Rog un raspuns daca se poate,referitor la:
-care este termenul prevazut de lege privind obligativitatea Enel de a schimba contorul de energie,deoarece expira din punct de vedere metrologic.
-termenul prevazut de lege privind verificarea periodica a contorului de energie electrica.Conform Contractului Enel este prevazuta obligativitatea de a verifica periodic contorul(art.6 pct.d )dar nu este specificata perioada cand trebuie efectuata aceasta verificare.Am cautat pe internet dar nu am reusit sa gasesc un raspuns la cele aratate mai sus.Am solicitat un raspuns(email )din partea distrib.de energie dar nu am primit inca un raspuns.De aceea rog un raspuns daca este posibil.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 18:50, 28 Martie 2015
Nu ma pricep la contorul respectiv, banuiesc ca ala e consumul in kWh de cand a fost instalat contorul. Dupa cum am spus, cifra ar reprezenta consumul mediu al unei familii de doua persoane din Olanda pentru doi ani si un pic.
Da asa este,pe contor este afisat doar consumul in kw.Multumesc pentru amabilitatea de a ma ajuta sa inteleg anumite aspecte legate de calcul consum energie etc.Cu stima si numai de bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor electric lungus lungus ce se poate intampla daca la citirea unui contor electric se gaseste mai putin decat s-a factirat? adica s-a platit in plus cu , sa zicem,1000 kw. (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Abuz "enel" lary_alexandra2 lary_alexandra2 In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)