avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Procedura inchiriere spatiu public Oraselul Copiilor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Procedura inchiriere spatiu public Oraselul Copiilor

Buna ziua tuturor,

Vreau sa deschid in parcul Oraselul Copiilor un centru de inchirieri karturi cu pedale (masinute cu pedale) pentru copii. As vrea sa stiu care este procedura de inchiriere a unui spatiu public? Nu am nevoie de foarte mult spatiu, cativa metrii patrati pentru a aseza o masa, un scaun si cateva masinute. Va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc aticipat.

O zi buna
Cel mai recent răspuns: knoppyx , utilizator 11:41, 2 Octombrie 2021
Ati reusit sa inchiriati spatiul respectiv. Daca, da, ma puteti cu mai multe informatii?
Buna ziua. Nu am reusit sa inchiriez, cererea catre primaria sectorului 4 a fost respinsa pe motiv ca in acel parc nu se pot desfasura astfel de activitati. Dar in parc era deja cineva care inchiria atat masinute cu pedale cat si masinute electrice. Probabil am fost prea naiv sa cred ca eu, neica nimeni, fara pile, pot sa fac ceva in tara asta. Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprainchiriere spatiu comercial strelitia strelitia Vreau sa inchiriez un spatiu care e potrivit activitatii mele, numai ca acel spatiul este inchiriat de o societate direct de la proprietar. Sunt cam in jur de ... (vezi toată discuția)
Spatiu de manevra loc de parcare subsol Sebastian Popa Sebastian Popa Imi puteti spune daca exista \'\'spatiu de manevra\'\' aferent unor locuri de parcare la subsolul cladirii? Cadastrul nu face referire la nimic altceva decat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! care ar fi pașii pentru a închiria un spatiu (câțiva ... Vladut010101 Vladut010101 Bună ziua! Care ar fi pașii pentru a închiria un spatiu (câțiva metri pătrați de teren) de la administrația publica locală pentru înființarea unui ... (vezi toată discuția)