Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca redactarea unei sentinte pleaca de la tribunal in aceeasi zi atat pentru reclamanti cat si pentru parati?
Cum se poate afla data redactarii?
Dupa incheierea procesului la cat timp ar trebui sa fie trimisa sentinta( redactarea )avocatilor ?
am inteles....dar avocatul unei parti poate primi redactarea sentintei cu 10 zile inaintea avocatului advers?adica....fiind din acelasi judet este posibil asa ceva?
V-am dat exemplul ca am fost angajat sa ma ocup de ceva de genul dosarele X...
Orice se poate.
Este insa adevarat ca este avantajat cel care primeste comunicarea ulterior intrucat vede daca declara sau nu cale de atac cealalta parte si pot fi situatii in care daca o parte nu declara cale de atac sa nu mai declare nici cealalta parte intrucat a castigat destul in prima instanta...
La arhiva instanței respective solicitați să vă comunice data comunicării actului către pârâtul(reclamantul) - la arhivă se regăsește mandatul cu ștampila poștei și registrul în care se ține evidența actelor efectuate. Știind când vi s-a comunicat d-voastră indicați și acest lucru pentru a ușura căutarea. Mai mult, la dosarul cauzei, se regăsesc aceste mandate.