avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Modificarea periodei fiscale de la trimestru la luna
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Modificarea periodei fiscale de la trimestru la luna

Buna ziua,
Societate noastra depune decontul de tva trimestrial. Daca a efectuat in luna mai o achizitie intracomunitara este obligata sa depuna decontul lunar? Daca da, care este ultima luna cu decont trimestrial si prima luna cu decont lunar?
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: miraj , utilizator 13:08, 24 Septembrie 2009
in luna sept 09 societatea mea care este platitoare de tva (decont trimestrial) a cumparat din Austria un vagon de tir nou si o masina la mana a doua. As vrea sa stiu daca societatea mea trece la decont lunar de tva.

multumesc
Da incepind cu 01.10.2009. Atentie si la termenul de depunere la finante a decl de modificare.
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziti de servicii intracomunitare ccgmau ccgmau am primit de la un client facturi de chirie pentru tehnica de calcul emise de o firma din germania. facturile sunt pentru lunile aug, sept, oct, nov, au fost ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)
Achizitionez pentru prima data marfa din exterior marymary marymary -sunt srl platitor de tva, inregistrat in ROI -achizitionez pentru prima data marfa din exterior, din ungaria(cartuse de toner) de la un furnizor care isi ... (vezi toată discuția)