avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu ,
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu ,

se poate popri salariul si pensie pe aceeasi suma cu toate ca s-au facut opriri pensie timp de 9 luni cu 500 lei ,iar suma in cauza nu a scazut de loc din contra suma este de o parte si alta aceeasi adica dubla cu toate ca este aceeasi cauza
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 29 Martie 2015
Firma este obligata sa puna in aplicare ordinul de executare silita / poprirea ! in caz contrar, executorul poate cere executarea silita a firmei insasi, care este pasibila si de amenda.Retinerea este de 1/3 din salar si in cazul in care sunt mai multe popriri, acestea nu pot depasi 1/2 din salar.

Executarea silita se face la toti angajatorii si la toate bancile, adica pe toate veniturile.
Practic e acelasi titlu, nu ? Teoretic, sunteti in executare silita pana la concurenta sumeni din titlu, chiar daca vi se retin bani din mai multe surse. Cand veti considera ca ati terminat de platit, adresati-va executorului si veti face contestatie la executare daca nu se rezolva.
Trebuie sa stiti ca suma se actualizeaza, nu ingheata la data obtinerii incuviitarii pt executare.
Mergeti la executor si vedeti dosarul, va poate explica ce si cum .

interventie moderator

Nu deschideti mai multe subiecte pe aceeasi tema, multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pensiei pe 461cpc. rog raspunsul unui specialist anaradu anaradu Rog raspunsul unui specialist in interpretarea unui articol de lege pe baza caruia mi se face poprire din salariu. In fapt, este vorba de o sentinta definitiva ... (vezi toată discuția)
Executare silita - credit nevoi personale adriana1 adriana1 Pentru un credit de nevoi personale banca a cerut executarea silita. Executorul a obtinut incuviintarea executarii, mi-a comunicat somatia pentru suma de 13242 ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor giulia1973 giulia1973 Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor, (titlu executoriu care are ca obiect in proportie de 95% onorariul respectivului ... (vezi toată discuția)