Din octombrie 2014 este deschis proces pentru plta pensiei de intretinere pentru copil major, „student”. Am folosit ghilimele pentru ca de la facultate am primit adresa ca este inscris, dar nu a trecut pe la cursuri si nu a dat niciun examen in sesiunea de iarna, fiind considerat fara activitate. Precizez ca e student in anul I, la zi. Anul trecut scolar, 2013-2014, la fel, s-a inscris la postliceal, dar in decembrie a fost exmatriculat din cauza absentelor (nu a dat pe la scoala). Dar si atunci a cerut pensie de intretinere. Atunci instanta i-a dat pentru cele 3 luni cand a fost inscris.
Ce sanse sunt ca cererea sa fie respinsa? Pot invoca reaua credinta a lui? Faptul ca se inscrie, dar nu merge la cursuri? Si in instanta am spus ca nu am nimic impotriva sa platesc, dar sa frecventeze. Dar in aceasta situatie...
Orice sfat/parere imi este de ajutor.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la ordonanta presedintiala de suspendare a executarii pana la solutionarea apelului. Cand si unde se depune. Si cum trebuie formulata.