avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorie asociatie proprietari ,proprietarul a decedat.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorie asociatie proprietari ,proprietarul a decedat.

Buna ziua ,

Tata a decedat si a ramas la asociatie o datorie de 960 intretinere cu penalitati si o datorie destul de veche 375 de lei pentru use termopan , senzorii de pe scara si interfon , la asociatie mi-am exprimat intentia de a achita datoria dar am cerut sa fiu lamurit asupra acestor datorii si ce reprezinta dar administratorul refuza si imediat a inceput sa se agite.Mentionez ca mai are un locatar restante pentru aceste imbunatatirii dar are mult mai putin , administratorul justifica aceasta diferenta spunand ca intre timp a mai fost achitat.Problema este ca sunt chitante cu cate 100 si 200 de RON si el tot nu a scazut la asociatie iar administratorul nu doreste sa arate facturile pentru imbunatatirile facute pe scara.Presedintele de asociatie am inteles ca vroia sa puna mana pe garsoniera lui si din scest fapt banuiesc ca au incarcat tabelul lunar si as dori sa stiu pe cati ani in urma se verifica la un control actele din asociatie.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marinu30 , utilizator 06:06, 6 Aprilie 2015
In afara de asociatie nu sunt alte datorii , achita la timp tot ,doar aici are datorii ,lunar platea stiu asta pentru ca am gasit chitante cu sume intre 100 si 200 , a solicitat la asociatie mereu sa fie lamurit in legatura cu interfonul , senzorii , si usa termopan de la intrari desi aveau use de fier solida si cei de la asociatie nu au dorit sa ii arate nici un act cum de altfel fac si acum ,ai mei parinti sunt divortati de 30 de ani si a apreciat mai mult viata de unu singur decat sa fie ajutat sau sa ajute , nu vreau sa intru in mai multe detalii personale ca nu are rost.Vreau sa achit dar cred ca am dreptul sa stiu ce reprezinta acea datorie si sa mi se explice cum au fost calculate penalitatile si toate sumele de pe tabel pana in prezent .
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
marinu30, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii furnizor si delapidare administrator lemnarupetrica lemnarupetrica asociatia a fost data in judecata de catre un furnizor pentru neplata dar datoria este a vechiului administrator care a facut o delapidare de miliarde. Din ... (vezi toată discuția)
Sistare alimentare cu apa pentru datorii generate de administrator kostin kostin Salutare.. ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau propuneri de pasi de urmat in vederea solutionarii acestei probleme? Situatie: 1.blocul are mai multe scari, ... (vezi toată discuția)
Control pentru administrator violetacez violetacez Buna ziua! ce organe sunt abilitate sa controleze actele contabile ale administratorului de la asociatia de proprietari exceptand comisiile din primarie, ... (vezi toată discuția)