avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare din locuinta conjugala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare din locuinta conjugala

Buna ziua! Tocmai am aflat ca trebuie sa ma despart de scumpa si :iubitoarea" mea sotie. Dupa indelungi discutii avute cu ea, se pare ca nu este cale de intoarcere, ok. Noi avem un copil de 7 ani si locuim in apartamentul mamei ei. Tin sa va precizez ca pana in prezent ave 10 ani de casnicie si 8 ani de "concubinaj " inainte... Probabil ca ea va dori divortul...eu nu ma pot despartii de fiul meu, si in acest sens nu vreau sa parasesc domiciliul. as putea fi evacuat locuinta? Probabil ca copilul va dori sa ramana cu mama lui ca este destul de mamos, dar este si al meu si nu ma despart de el nici sa stea in cap., in fine, asta este INTREBAREA: in ce conditii pot fi evauat????????????
Astept un raspun un sfat ceva...sunt DISPERATTTTT
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 21:44, 31 Martie 2015
Buna ziua! Din moment ce imobilul este proprietatea soacrei dvs., aceasta poate formula in instanta o actiune de evacuare impotriva dvs.
Doar la solicitarea soacrei am inteles dar.....daca eu nu am gresit nimik nici nu am facut scandal, nu-m-am certat cu soacra.....instanta ma poate evacua asa pur si simplu ca vrea soacra fara motive??????...adica na ii mama sotiei..si atat?
si eu nu pot sa refuz evacuarea?
Ea va poate evacua, nu pentru ca e mama sotiei d-voastra ci pentru ca e casa ei si are dreptul sa faca ce vrea cu ea, sa locuiasca cu cine vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui Elena lenuta antonia Elena lenuta antonia Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult ... (vezi toată discuția)
Evacuare soacra din locuinta MamadeAndrei MamadeAndrei Buna ziua ! Detin impreuna cu sotul in propietate o casa cu supr 220 mp, amandoi propietari cu cote egale. In urma cu 3 ani soacra s-a mutat cu noi in locuinta ... (vezi toată discuția)
Acte casa unui copil de 14 ani valybianca valybianca As dori sa stiu in ce conditii si cum as putea face acte pe numele fetei de 14ani(aprilie) pe locuinta. Locuinta este facuta de mine si de sotul meu in locul ... (vezi toată discuția)