avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnmatriculare masina cu proprietar in lichidare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnmatriculare masina cu proprietar in lichidare

Buna ziua,
va cer ajutor in legatura cu urmatoarea speta:
un srl achizitioneaza o masina de la un alt srl, dar nu o inmatriculeaza niciodata, din cauza faptului ca primul proprietar nu a achitat taxele de proprietate si nu a obtinut certificatul de atestare fiscala. Primul proprietar a fost radiat. Al doilea, cel actual, a incheiat faza de lichidare voluntara.
Cum trebuie procedat pentru inmatricularea acestei masini?
precizez ca acest bun mobil a fost inregistrat in contabilitatea celui de-al doilea proprietar, insa nu a fost inregistrat nici la fisc nici la politie.
se poate circula cu masina pe drumurile publice?
Va multumesc!
O zi buna tuturor!
Buna ziua,

este recomandat sa consultati un contabil precum si sa va adresati serviciului de inmatriculari auto.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto SDENYS23 SDENYS23 Bună șeara am și eu o întrebare am cumpărat o mașină acum 2 ani dar nu am reușit sa o trec pe numele meu mai pot circula cu ia după noua lege?? (am ... (vezi toată discuția)