avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit micro dupa noul cod fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit micro dupa noul cod fiscal

Ce trebuie facut pentru a depune cerere pe propria raspundere ca nu desfasor activitate la sediu sau la alt punct de lucru ptr.a nu plati noul impozit ptr.cei fara angajati .Chiar nu desfasor activitate , depun declaratiile obligatorii si bilant ,dar nu am bani sa inchid prin Registrul Comertului.S -ar putea sa inchid fara costuri suplimentare ?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
ciubotarudan, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 30 Martie 2015
Noul cod fiscal nu s-a aprobat in parlament asa ca pana dupa 1 ianuarie 2016 nu se aplica nimic din ce e trecut acolo. Si poate se va modifica in parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu sau punct de lucru adrian_xro adrian_xro Am o nelamurire in legatura cu sediul si punctul de lucru al unei societati 1)daca fac maine acte pt SRL si trec un apartament ca sediu ce pot sa fac ceva in ... (vezi toată discuția)
Impozitare sediu cabinet individual de psihologie FPG FPG Buna seara! Am un cabinet individual de psihologie, cu sediul profesional si punctul de lucru, la aceeasi adresa, prin contract de comodat (apartamentul ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul anitsirc anitsirc Buna! Pot sa am firma pe un judet si sa desfasor activitate si in alte judete? Cum se face transferul firmei dintr-un nudet in altul? Ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)