avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, produse platite, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, produse platite, consecinte

Buna ziua! baiatul meu ( in varsta de 20 ani) a furat dintr un magazin, din mall, accesorii in valoare de 160, la iesirea din magazin, cel de la paza l a oprit si i a verificat rucsacul in care a gasit accesoriile, a fost dus intr o sala, a fost chemata si politia, s au completat niste acte, el nu stie decat de un proces verbal si inca 2 hartii, dar apoi politistii au constatat ca actele nu pot fi inaintate la politie, deoarece cei din magazin nu aveau nicio procura sau un act care sa le dea dreptul sa faca plangerea, aceasta trebuia facuta de un reprezentat al magazinul, sau ceva de genul, la sfarsit politistul a vorbit cu managerul magazinului si baiatul a platit accesoriile si doar i s a zis sa nu mai faca asa ceva, si au iesit afara, apoi a fost o discutie intre copil si politistul ca el ar putea primii o amenda, sau chiar sa fie cercetat, dar eu ma intreb, din moment ce actele nu au putut fi duse mai departe, cum poate primii ceva, mentionez ca el nu a fost dus la politie sa faca plangere, pur si simplu i s a zis sa stea linistit ca s a rezolvat si sa plece acasa...as dori cat mai urgent un raspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:00, 31 Martie 2015
Nu va avea probleme in sensul de a ajune la inchisoare.
Stati linistita.

O sa il cheme la politie dar va scapa.
Copilul, copilul...la 20 de ani...Dar fapta lui ? Nu este raspunzator de ea, o incurajati ?
Important este sa inteleaga ca a gresit si sa nu mai repete.

In Evul Mediu pentru o paine furata omul era intemnitat sau spanzurat.
Banuiesc ca nu ati vrea nici asa...
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin mirela12345 mirela12345 am avut o problema cu o bluza de la un magazin de haine. am cumparat-o de la o persoana care vindea haine in propriul apartament. ulterior, la o saptamana am ... (vezi toată discuția)
Acuzatii nefondate de furt rockybt18 rockybt18 Buna ziua, Sunt vanzator la un magazin si pe data de 2 august a venit o doamna sa cumpere diferite produse. Ea avea la ea o sacosa voluminoasa pe care a dorit ... (vezi toată discuția)
Va implor nu imi ocoliti mesajul!!! frumos45 frumos45 am primit azi citatie pt o neintelegere de acuma 3 luni... si anume lucrat intr-un magazin de haine si la terminarea programului mi-am pastrat o camasa ... (vezi toată discuția)