Buna ziua! baiatul meu ( in varsta de 20 ani) a furat dintr un magazin, din mall, accesorii in valoare de 160, la iesirea din magazin, cel de la paza l a oprit si i a verificat rucsacul in care a gasit accesoriile, a fost dus intr o sala, a fost chemata si politia, s au completat niste acte, el nu stie decat de un proces verbal si inca 2 hartii, dar apoi politistii au constatat ca actele nu pot fi inaintate la politie, deoarece cei din magazin nu aveau nicio procura sau un act care sa le dea dreptul sa faca plangerea, aceasta trebuia facuta de un reprezentat al magazinul, sau ceva de genul, la sfarsit politistul a vorbit cu managerul magazinului si baiatul a platit accesoriile si doar i s a zis sa nu mai faca asa ceva, si au iesit afara, apoi a fost o discutie intre copil si politistul ca el ar putea primii o amenda, sau chiar sa fie cercetat, dar eu ma intreb, din moment ce actele nu au putut fi duse mai departe, cum poate primii ceva, mentionez ca el nu a fost dus la politie sa faca plangere, pur si simplu i s a zis sa stea linistit ca s a rezolvat si sa plece acasa...as dori cat mai urgent un raspuns. Multumesc
Furt din magazin
mirela12345
am avut o problema cu o bluza de la un magazin de haine. am cumparat-o de la o persoana care vindea haine in propriul apartament. ulterior, la o saptamana am ... (vezi toată discuția)