avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Bilant ONG nedepus
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Bilant ONG nedepus

buna ziua, am o asociatie fara scop patrimonial,fara personalitate juridica cu venituri doar din sponsorizari pentru a putea acoperii cheltuielile asociatiei si nu am depus bilant.
este infiintata din 2007, care ar fi sanctiunile daca as merge acum la Administratie sa depun bilanturile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:06, 20 Aprilie 2015
Trebuie sa precizati clar daca asociatia e infiintata pe baza og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile, caz in care se tine contabilitatea in partida dubla si se depune bilantul contabil pentru ong. Daca nu si e vorba de o asociatie fara personalitate juridica, trebuie sa tineti contabilitatea in partida simpla, nu se depune bilant ci declaratia 200 si 204, si altele.
Asociatia este fara personalitate juridica, nu este un ONG.
Ce forma juridica are asociatia din moment ce nu are personalitate juridica, dar scrieti ca a obtinut sponsorizari? Ce act are la baza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii trebuie depuse de o asociatie sportiva G.V. G.V. Buna, avem o Asociatie sportiva infiintata in anul 2013. Intrebarea mea este ca ce declaratii trebuiesc depuse, si pana la ce data? Cum fac contabilitatea, ce ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea ong in partida simpla conform omfp_3103_2017 anexa 2 tiberiu babet tiberiu babet Buna ziua. Vreau sa infiintez impreuna cu alte persoane o asociatie nonprofit cu personalitate juridica. Asociatia va fi in sprijinul jucatorilor de sah avand ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong ARKzad ARKzad am inființat o asociație de pensionari în 2015.Contabilitatea am intocmit-o în partida simpla.ConformAnexei 2 la OM1969/2007 nu trebuie să întocmim ... (vezi toată discuția)