Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

nu am operat nimic in carnetul de munca.am doar perioada de lucru,functia.incadrarea,si unitatea.vas ruga sa-mi explicati cum se face reconstituirea.va multumesc
Daca va referiti la neinregistraea in carnetul de munca a perioadelor in care ati lucrat in locuri de munca prevazute in grupe superioare de munca atunci va trebuie sa meregeti la angajatorii respectivi si sa solicitati adeverinte care sa ateste ca ati lucrat in grupele de munca respective.
da intradevar este vorba de grupa de munca care nu o am trecuta in cartea de muncavreau sa va spun ca unitatea respectiva este desfintata si arhiva a luat foc de aceia vam intrbat ca nu stiu cum sa fac ca sa optin gr. va multumesc
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 angi28ionita	                   

Sotul meu a lucrat intre ani 1980 _1988 ca lacatus revizia de vagoane Timisoara as dori sa stiu daca are dreptul la gupa 1  (vezi toată discuția)
	                    angi28ionita	                   

Sotul meu a lucrat intre ani 1980 _1988 ca lacatus revizia de vagoane Timisoara as dori sa stiu daca are dreptul la gupa 1  (vezi toată discuția)

popapaul	                   

Buna ziua,
am o adeverinta de grupa a2a de munca de la o firma:decembrie1974-martie 1992(17 ani si 4 luni), si de la o alta firma iunie 1997- iunie 1998( 1an) ... (vezi toată discuția)
	                    popapaul	                   

Buna ziua,
am o adeverinta de grupa a2a de munca de la o firma:decembrie1974-martie 1992(17 ani si 4 luni), si de la o alta firma iunie 1997- iunie 1998( 1an) ... (vezi toată discuția)

717	                   

Bună ziua,
Din 1987 până  în 1995 , am lucrat în condiții grele de munca, cu percloretilena,  pirofilita, siliciu și  tot felul de acizi și baze. 
Va ... (vezi toată discuția)
	                    717	                   

Bună ziua,
Din 1987 până  în 1995 , am lucrat în condiții grele de munca, cu percloretilena,  pirofilita, siliciu și  tot felul de acizi și baze. 
Va ... (vezi toată discuția)