avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator neserios
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator neserios

In urma unui anunt ptr.angajare afisat la ajofm, am luat legatura cu persoana de contact din respectiva oferta care m-a interesat spunindumi-se sa fac toate actele ptr.angajare (analize,adeverinta medic familie,cazier)ptr. ca sigur o sa ma angajeze.Dupa ce am terminat toate actele care m-au costat 150 lei ,l-am contactat sa-i spun ca am terminat actele si sa i-mi spuna ce fac in continuare.Mi-a comunicat ca nu mai este valabil ptr. ca persoana care trebuia sa se pensioneze s-a razgandit.Unde as putea depune o reclamatie.la itm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 3 Aprilie 2015
ITM-ul nu are in competenta asa ceva.

Problema ridicata de dvs , retragerea ofertei de munca, nu poate fi solutionata decat prin intermediul unei actiuni in instanta.

Retragerea ofertei de muncă, în situaţia în care aceasta a fost deja acceptată de o persoana, ar putea avea consecinţe de ordin patrimonial asupra unui angajator, în sensul că acesta va putea fi obligat să suporte consecinţele retragerii acesteia, precum şi o eventuala plată de daune interese.

Persoana in cauza poate solicita în instanţă angajatorului care şi-a retras oferta de muncă repararea integrală a prejudiciilor directe şi indirecte cauzate de retragerea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere oferta angajare Gabitzu01 Gabitzu01 Buna ziua, va rog sa-mi dati si mie un sfat despre ce as putea face in situatia in care un angajator si-a retras oferta de angajare. Concret, am participat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa știu ce se poate face in cazul in care ... Cornelia1221@gmail.com Cornelia1221@gmail.com Buna ziua, Doresc sa știu ce se poate face in cazul in care un angajator își retrage ( nu mai onorează) oferta de angajare făcută unui potențial ... (vezi toată discuția)
Retragere oferta de angajare smeagull smeagull Buna ziua si Un an nou fericit! Angajatorul doreste sa retraga o ofera de angajare pentru care inca nu a fost incheiat cim. Credeti ca aceasta retragere ... (vezi toată discuția)