avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare laborant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare laborant

De ce nu se recunoaste diploma de licenta in stiinte economice la salarizarea laborantilor dintr-un colegiu tehnic?
Cel mai recent răspuns: KONDORTSANDOR , utilizator 11:40, 3 Aprilie 2015
Puteti sa dati mai multe detalii despre aceasta situatie.
Sunt angajat la un colegiu tehnic in invatamantul preuniversitar pe functia de laborant.Am obtinut diploma de licenta la Facultatea de stiinte economice profil management, iar salarizarea se face tot la nivel de studii medii, luandu-se in considerare doar diploma de scoala postliceala dobandita anterior.
Daca postul pe care-l ocupati este prevazut pentru studii medii , atunci nu are cum sa va plateasca ca pentru studii superioare decat daca se va transforma postul in cauza.
Va multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)
Echivalarea studiilor superioare de scurtă durata la ciclu i bologna MS75 MS75 La ce instituție mă adresez pentru Echivalarea studiilor superioare de scurtă durată finalizate în 1996 la ciclul I Bologna conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)