avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de mostenire



Buna ziua !
Bunicii decedati au avut doua fete. In 1960 si-au construit o casa mai mica in aceeasi curte cu casa veche. In casa veche au locuit in continuare una dintre fete cu sotul ei, care au decedat in urma cu cativa ani si au ramas de ei doi copii in viata. Casa nu-i intabulata pe nimeni.
Intrebare - fata bunicilor care-i in viata mai are drept de mostenire pentru casa veche, casa in care a locuit si a intretinut-o sora ei cu familia ei de peste 50 de ani ? Nu s-a facut succesiune dupa decesul bunicilor.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 09:47, 3 Aprilie 2015
drept are la jumatate ...dar intai trebuie se sa obtina acte de proprietate pe casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nikescu nikescu Buna ziua ! Bunicii decedati au avut doua fete. In 1960 si-au construit o casa mai mica in aceeasi curte cu casa veche. In casa veche au locuit in ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pentru o mostenire ContSters189760 ContSters189760 Bunici mei au avut doua fete, una dintre ele (mama mea) a locuit cu ei de cand ma stiu (fiind divortata de tatal meu) iar eu si fratele meu am crescut cu ei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea a construit o casa de la zero in curtea bunicii ... Acnaib98 Acnaib98 Buna ziua. Mama mea a construit o casa de la 0 in curtea bunicii mele(mama ei) curte in carw pe vremea aceea exista doar o casa mica si veche. Cand mama a ... (vezi toată discuția)