avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... licitatii online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

licitatii online

Cred ca multi dintre noi am intrat pe un site de licitatii online si ne-am intrebat cat de corecte sunt! Ce parere aveti chiar se castiga produse la preturi mici sau este o pacaleala, eu nu am participat la nici o licitatie dar ma gandeam ca nu este foarte legal dar nu are cine sa-i controleze si sa-i traga la raspundere
Cel mai recent răspuns: danyab , utilizator 01:27, 11 August 2009
Asa este, si eu cred ca majoritatea sunt pacaleli.Dealtfel, sunt multi aceia care s-au increzut in veridicitatea acestor licitatii si s-au ales doar cu banii dati. Personal, nu nu as apela vreodata la acest gen de licitatii( sper ca ne referim la acelasi gen de licitatii) , in special pentru ca stiu f. bine ca aceasta activitate este obiectul muncii acelor asa zisi ,, hackeri , , acestia au proftat de naivitatea necunoscatorilor si i-au prejudiciat . Desi multi dintre cei care se ocupa cu aceste tepe au fost arestati , condamnati , la mine in oras se pare ca ei existau intr-un nr. impresionant, drept pentru care aici au avut loc arestari masive. Nici nu exista legislatie in aceasta materie, cand ei au initiat aceste activitati si nu putea u fi trasi la raspundere, insa acum exista regelmentari si sper ca nr. lor s-a imputinat.
Si totusi nu cred ca se poate generaliza...
Exista licitatii si licitatii...
Iata un domeniu care imi place la nebunie..........cel al licitatiilor:stunned: E un domeniu atat de .................X-(. Oare cati dintre noi nu ne-am confruntat cu acest sistem?Cati dintre noi nu am respectat intocmai conditiile unui caiet de sarcini si ne-am trezit dati la o parte? Doamne ce nebunie. Pana la urma vorba lui JH: " Exista licitatii si licitatii" Iar autoritatile contractante vor stii intotdeauna cu cine sa lucreze;)
un sfat , evita site-urile fantoma..
sa va spun sincer parerea mea despre licitatile acestea online la produse elctronice electrocasnice...este adevarat ca se castiga..dar castigatorul este unul singur..cati ati multi licitantii nu se inscriu??.....acestia pierd creditele atunci cand liciteaza iar companiei ii convine., castiga 1 si pierd de 10 ori mai multi iar ei isi scot dublu banilor pe acel produs..
Am participat si eu la o astfel de licitatie..am castigat si produsu mi-a fost trimis in cateva zile acasa..
Aceste site-uri sunt ca o loterie

Alte discuții în legătură

Legalitatea site-urilor cu rezultatele de la bacalaureat cjll cjll În fiecare an apare câte un site web, cum ar fi bacalaureat2013rezultate.ro, unde sunt publicate rezultatele de la bacalaureat. Aceste site-uri nu ... (vezi toată discuția)
Impotriva siturilor de micro licitatii. Mikulas69 Mikulas69 Buna ziua, am citit mult pe internet in legatura cu siturile de micro licitatii ca smslicitatie.ro, pretbomba.ro si altele. Nu se poate face nimic inpotriva ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)