In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. Dosarul complet de pensionare . care a cuprins si decizia de incadrare , a fost depus pe 02.03.2015.Cand voi primi prima pensie si daca aceasta va fi pentru lunile ianuarie , februarie , martie ,etc.
Am primit decizia pentru pensie de handicap in decembrie anul trecut,cand ar trebui sa primeasca banii?dat fiind faptul ca la posta ianuarie si februarie nu a venit iar in martie da am intrebat postasul si a spus ca o sa vina din urma si mi.o da doar pe martie,cum sa procedez daca ma minte unde sa intreb? Va multumesc si astept rasp dvs
Decizia privind acordarea pensiei de invaliditate are ca nr de inregistrare din data de 19,12,2018, dar decizia a ajuns prin posta pe 3 ianuarie . De cand intru la plata ? In data de 18,12,2018 am ridicat certificatul de incadrare in grad de handicap cu ce data voi primi indemnizatia ? Decizia medicala asupra capacitatii de munca este din data de 01.11.2018 , iar dosarul de pensionare la casa de pensii este de pus in data de 09,11,2018 .
Legi harghitene?
Ruda
Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap fizic de gradul I din judetul Harghita si am aflat de noua lege privind pensia de invaliditate, conform careia : Decizia ... (vezi toată discuția)