avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare de eliberare a terenului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare de eliberare a terenului

Am primit o notificare in martie 2015, prin care mi s-a pus in vedere sa eliberez terenul pe care am edificat o constructie, dupa care am fost trimisa in judecata. In fiecare an se incheia un act aditional la contractul de asociere în vederea exploatarii terenului, termenul se prelungea pe un an. In anul 2013 nu a mai fost incheiat un act aditional.
Ma intereseaza;
1. Se poate considera ca acest contract de asociere a fost prelungit in mod tacit, dat fiind faptul ca acestia abia acum mi-au trimis o notificare de eliberare?!
2. daca taxele se percep de la data trimiterii notificari sau pe toata durata de cand se presupune ca terenul a fost ocupat abuziv (fiindca imi cer o taxa speciala pentru ocuparea domeniului public pentru toata aceasta perioada, din 2013 pana in 2015)?!
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:58, 13 Aprilie 2015
Datele furnizate sunt insuficiente. Cine sunt partile, care este obiectul, durata, scopul si clauzele contractului? Dupa cum vedeti, raspunsul necesita multe amanunte, astfel incat va trebuie suport juridic direct pentru interpretarea situatiei.
În principiu, contractul încheiat pt.o perioadă determinată constituie titlu executoriu.Dacă după împlinirea termenului ați continuat folosirea acestuia fără să fiți notificată, se consideră tacita relocație și cu aceeași taxă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare contract eugen82 eugen82 Un contract de locatiune a fost incheiat pe durata determinata, iar la expirare a intervenit tacita relocatiune , un nou contract pe durata nedeterminata, ... (vezi toată discuția)
Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)