avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen

Buna ziua. Sunt inregistrat la ONRC cu o Inteprindere Individuala, autorizata pentru cultivarea legumelor si prestare de servicii agricole. Intrebarea mea este, daca doresc infiintarea unei livezi de cais si infiintarea unei pepiniere de productie, trebuie sa ma autorizez si pentru alt cod caen, pentru pomicultura? Daca trebuie un alt cod caen separat imi pot da o anexa la certificatul de inregistrare sau imi trebuie altul nou/? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vic7orash , utilizator 14:35, 6 Aprilie 2015
Buna ziua,

orice modificare pe care doriti sa o aduceti la actele I.I. intocmite initial, presupune sa intocmiti o decizie / hotarare, sa actualizati in acest sens actul in baza caruia ati infiintat I.I. si cu cerere , dosar si taxe le depuneti la ORC in vederea autorizari, in urma careia vi se vor elibera acte noi. Aceasta este procedura!

Succes
Am inteles! Presupun ca nu mai trebuie sa reiau intreaba operatiune de la inregistrarea initiala a II-ului, normal ar fi sa fie ceva mai simplificat. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire pfa cu certificat de producator fructe: e posibil? ce acte sunt necesare? maryah_maryah maryah_maryah Buna ziua. Prietenul meu este pomicultor (mere, pere, gutui etc) si detine un certificat de producator pentru a comercializa produsele. 1.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Unde scrie ca daca la infiintare stabilesti sediul social la un cabinet de avocat ulterior poti sa soliciti caen in afra sediului? afaceriiolden afaceriiolden nu am gasit in LEGE aceasta conditie, daca ma puteti ajuta va multumesc! de ce nu pot la infiintare sa solicit si CAEN a se desfasura activitatea ... (vezi toată discuția)
Vanzare flori produse de mine og.geo og.geo Buna ziua, Am nevoie de un sfat..... Am o florarie(inteprindere individuala) si 60% din flori le cumpar de la diverse depozite.....cele 40% as vrea sa le ... (vezi toată discuția)