avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO

Daca am avut contract de munca perioada determinata de o luna, angajatorul trebuie sa-mi acorde si cel putin 2 zile de concediu odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 6 Aprilie 2015
Buna ziua,

CO se acorda raportat la perioada lucrata in functie de nr. de zile de CO mentionat in CIM , indiferent daca este CIM p perioada determinata sau nedeterminata!
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
ELENA VASILE - Birou de Mediator, Mediator
Cate zile de CO aveati mentionate in c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca si demisie psorinp psorinp Ma aflu in situatia urmatoare: salariat cu cim pe perioada determinata pana pe 1.11.2017 gasit alt loc de munca dar la care se doreste angajare imediat pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu dupa 11 luni lucrate bmgabriela bmgabriela Intrebarea mea este daca un angajat a fost in primele trei luni de zile cu CIM determinat iar apoi i s-a modificat in nedeterminat, care este perioada dupa ... (vezi toată discuția)
Cand am "dreptul"la concediu de odihna. gratyela gratyela Buna ziua, Va voi relata pe scurt dilema ce o am,in speranta ca ma ve-ti ajuta ca de fiecare data; -angajata la o firma din data de 14 noiembrie 2012, se ... (vezi toată discuția)