avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... instanta poate acorda altceva decat ceea ce s-a cerut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

instanta poate acorda altceva decat ceea ce s-a cerut in actiune?

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca instanta poate acorda un drept de creanta asupra unor imbunatatiri facute la un imobil in timpul casatoriei, daca reclamantul a cerut un drept de proprietate (50%)din imobilul care a fost cumparat inainte de casatorie pe numele paratului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 15:46, 6 Aprilie 2015
Multumesc domnule avocat de raspunsurile clare si la obiect.Din experienta si practica d-voastra :se intampla relativ des, sa se acorde de instanta si ce nu s-a cerut?
Extrem de rar, deoarece, asa cum am aratat este motiv clar de revizuire.
Va multumesc! sa aveti un Paste fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate modificare actiune initiala ContSters369643 ContSters369643 Am chemat in judecata coproprietarii , in vederea demolarii unei anexe ce se afla pe terenul ramas in indiviziune dupa partajul judiciar . Cauza a fost ... (vezi toată discuția)
Revizuire ContSters403290 ContSters403290 Daca am pierdut la fond si apelul mi s-a respins mai am dreptul la revizuire pe civil? (vezi toată discuția)
Anulare act ContSters451312 ContSters451312 Buna seara sint intr-un proces pt anularea unui act de donatie. In chemarea in judecata este mentionat faptul ca donatorul nu ar fi avut discernamant atunci ... (vezi toată discuția)