avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate FOLOSINREA USCATORULUI.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

FOLOSINREA USCATORULUI.

Solicit un raspuns privind folosirea uscatorului de rufe de pe casa scarii unui bloc. Scara in care m-am mutat de mai multi ani este dotata din constructie cu un uscator de rufe cu o suprafata destul de mare, cred ca peste 20mp. Acest uscator este incuiat de trei locatari de la etajele 2 si 3, uscatorul fiind amplasat la et.4. Intrebarea mea este: cine are dreptul legal de a folosi acest uscator. Din anumite zvonuri am auzit ca acesta trebuie sa fie folosit de locatarii de la parter pentru ca nu au balcoane unde sa-si usuce rufele. Este adevarat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ipj , utilizator 13:35, 8 Aprilie 2015
In mod normal incaperea trebuie sa poata fi folosita de orice locatar.
Uscatorul reprezinta parte comuna,care in conformitate cu dispozitiile in vigoare se poate utiliza de catre toti proprietarii de pe scara/tronson din cadrul asociatiei de locatari/proprietari
Partile comune din imobil,pot fi utilizate exclusiv de catre proprietari,numai cu acordul adunarii generale si prin incheierea de contract de locatiune,sau comodat cu asociatia de proprietari
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. ... Laurici95 Laurici95 Buna seara. Am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. Eu locuiesc la etajul 1, iar la parter am o vecina care vrea sa vina la etajul 1 sa isi usuce ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)
Uscator pentru rufe sau depozit pentru carucioare? Adriana Zuzu Adriana Zuzu Locuiesc din 1995,la parterul unui bloc.Am preluat cheia de la uscatorul de la parter,de la inginerul care ne-a facut predarea apartamentelor.Mi-a spus sa-i ... (vezi toată discuția)