avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

buna ziua!
lucrez la o un patron ca lucrator comercial intr-un magazin, doresc sa imi dau demisia fara sa mai stau in preaviz, patronul m-a amenintat ca daca nu stau in preaviz 20 zile ma da el afara cu ce litera vrea din codul muncii. este posibil asa ceva? tin sa precizez ca mi-a scazut salariu fara nici o notificare. acum am gasit un loc de munca mai bine platit, si nu mai vreau sa lucrez ptr el. in plus in maxim doua luni inchide magazinul, si eu raman fara servici practic. multuesc
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2015
ralucyb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 14 Aprilie 2015
asa am convenit de la inceput, sa imi faca contractul cu minim pe economie. eu de fapt primeam 1200 lei net, dupa o perioada de un an si jumatatea am primit 1500 lei, ptr ca si atributiile au crescut, practic ma ocupam de tot in magazin si o mica parte contabila. si programul a fost asa de la bun inceput o zi cu o zi si un weekend cu un weekend.
nu stiu ce sa scriu in demisie? sa specific vre-un articol? sa scriu pur si simplu de demisie fara preaviz?
multumesc
Puteti scrie simplu demisie sau sa solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă îmi dau demisia și nu respect termenul de preaviz? danielstefan392 danielstefan392 Bună ziua, Doresc să-mi dau demisia de la actualul loc de muncă, asta după ce am fost retrogradat din funcție + pierderea bonusului lunar de 1.000 lei, ... (vezi toată discuția)
Soția a început de două săptămâni că îngrijitoare la ... benkea91 benkea91 Soția a început de două săptămâni că îngrijitoare la o grădiniță privată program de 10 ore( in contract 8 ore și 1 oră pauză) azi s-a hotărât ... (vezi toată discuția)
Conteaza si acum litera i in cartea de munca? szaky szaky Conteaza si acum litera I in cartea de munca? Ce fel de dezavantaj pot sa am daca desfac carte mea de munca si introduc litera I? Va rog sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)