avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprapunere virtuala proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprapunere virtuala proprietate

vecinul meu isi face cadastrul si in urma masuratori rezulta o suprapunere virtuala cu proprietatea mea de10 m,eu am cadastru facut din ani90 ,nu doresc o noua masurare a terenului meu dar el insista .A contactat firma care a facut cadastrul meu cerand o noua masurare dar firma mea are suspendata activitatea.cum pot sa rezolv situatia.:)
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:54, 18 Aprilie 2015
Dacă este doar o suprapunere virtuală aceasta se soluționează de către inspectorul de cadastru iar imobilele se vor repoziționa în baza unui referat întocmit de către inspector și aprobat de inginerul șef-art. 27 al Ordin 634/2006 actualizat
Ordinul 634/2006 nu mai este in vigoare. Reglementarea privind suprapunerea virtuala se regaseste in Ordinul ANCPI 700/2014 cap. 4.2.3.6

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere teren in actele cadastrale. AndreiLoghin AndreiLoghin Buna ziua, Ma intreb si nu pot intelege cum este posibil ca in verificarile la oficiul de cadastru sa existe suprapunere de teren, adica coordonatele ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren Eduard Iordan Eduard Iordan Buna ziua, Avem o casa batraneasca cu teren undeva in Chiajna. Masuratorile au fost facute in plan acum nu stiu cat timp, insa prin 2009, din ce am inteles ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit AFANFANA AFANFANA In anul2006 un vecin face cadastru propietati sale i-l pune hortofoto plan ,optine nr cadastral acum in 2015 doresc sa fac si eu cadastrul pe propietatea de ... (vezi toată discuția)