avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Formular impozit pe venit microintreprindere 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Formular impozit pe venit microintreprindere 2015

Buna seara !
Ma intereseaza ,va rog care este ultimul formular actualizat al declaratiei 100 si de unde il accesez.Detin o societate fara activitate,nu am contabil si nici cunostinte despre fiscalitate.Am gasit o versiune a declaratiei in format electronic dar nu prea ma descurc cu ea,este formularul corect sau nu ?.Ma puteti indruma de unde sa descarc declaratia ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:59, 17 Aprilie 2015
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2015
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimele variante ale declaratiei 112 Valentin_buzau Valentin_buzau A aparut versiune 8 a Declaratiei 112.O puteti descarca de aici: http://www.descarca-programe.ro/index.php?user=55 Click aici: ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)