avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Monografie contabila achizitie din UE pt neplatitor de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Monografie contabila achizitie din UE pt neplatitor de TVA

Buna ziua.

Suntem un SRL neplatitor de TVA in Ro. Pentru achizitie servicii Google, am obtinut TVA special pt achizitii intracomunitare. Ulterior am achizitionat servicii Google si am primit o factura fara TVA la care trebuie sa declar si sa platesc TVA in Romania.
Ma intereseaza sa stiu care sunt inregistrarile contabile in ce prveste TVA -ul de plata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogo4us , utilizator 09:21, 22 Aprilie 2015
Veti depune decont special.
NC
Pt TVA-ul datorat :
635 = 446
plata TVA
446 = 5121/5311
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii achizitionari din afara tarii marcucarolina marcucarolina Buna seara, Imi spune-ti si mie va rog frumos daca cumpar mobila din POLONIA ce trebuie sa fac din punct de vedere declarativ pentru o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie intracomunitara vladonne vladonne Am un PFA la norma de venit NEPLATITOR de TVA. E inregistrat in scopuri de TVA (am primit al doilea CUI cu prefixul RO) si inscris in ROI deoarece prestez ... (vezi toată discuția)
Cum se contabilizeza ? camilutza camilutza O microintreprindere neplatitoare de tva cu imp.pe venit . Administratorul a retras o suma de bani din contul bancar pt. achizitionarea unor produse personale. ... (vezi toată discuția)