Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

ajutorrr

Ma ajutati si pe mn va rog cu 2 exemple prin care se incalca drepturile producătorilor de înregistrări sonore şi a producătorilor de înregistrări audiovizuale?? help
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:50, 25 Aprilie 2015
DJ care are hard discul plin de mp3-uri cu muzica, le reda in public si nu a platit taxele corespunzatoare asociatiilor de autori. Film oferit spre descare prin torrents.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate intelectuala dianazah dianazah Ma ajutati si pe mn va rog cu 2 exemple prin care se incalca drepturile producătorilor de înregistrări sonore şi a producătorilor de înregistrări ... (vezi toată discuția)
Interpretare articole legea 8/1996 creis creis 1) cine pot fi titularii drepturilor de exploatare si ce sunt acestea mai exact? 2) [i]\"Art. 34. — (1) Nu constituie o incalcare a dreptului de autor, ... (vezi toată discuția)
Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)