avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare Judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare Judecatoreasca

Buna seara,

Va rog si doresc sa-mi spuneti daca in hotararile judecatoresti sunt obligati si legal sa semneze judecatorii, pt. ca am primit mai multe hotarari fara sa fie semnate de judecatori, ci numai de grefiera, are vre-o ilegalitate aceste hotarari? normal ar trebui sa vina si cu semnatura judecatorilor, pt. ca dansii au judecat si au hotarat, nu? grefiera numai consemneaza ce au judecat si horarat judecatorii, asa deduc.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:01, 23 Aprilie 2015
Art. 110, alin. (3) Regulamentul de ordine interioară al instanțelor:
Hotărârile se vor redacta în numărul de exemplare necesar, spre a se asigura comunicarea acestora tuturor persoanelor pentru care legea prevede că hotărârea se comunică integral. Două exemplare de pe fiecare hotărâre vor fi semnate de membrii completului de judecată şi de grefierul de şedinţă.


Cele două exemplare semnate și de judecător(i) se depun la mapă, respectiv la dosar. Părților li se comunică copii de pe hotărâre, semnată de grefier.
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
Radu9, utilizator
Intervenţie moderator


@ NICUIOAN


Regulamentul de postare în Forum interzice înregistrarea sub alt nume a aceleiaşi persoane şi dublarea subiectelor. Acesta este subiectul dublat, deschis de pe contul-clonă ioannicu:
www.avocatnet.ro/content/for...

Prin urmare, vă rog să vă ştergeţi unul dintre conturi şi să nu mai postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Aici puteţi citi regulamentul:
www.avocatnet.ro/content/tag...


Mulţumesc anticipat!


Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis girbi girbi Buna ziua, In urma cu 5 ani de zile am facut un accident fara permis, in luna februarie ,iar in luna septembrie am luat permisul de conducere, am fost judecat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)