avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Deducere cheltuiala cu casa de marcat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Deducere cheltuiala cu casa de marcat

Buna ziua! In luna dec 2014 am achizitionat o casa de marcat in valoare de 500 lei cu tot cu tva. Pentru deducerea din /veniturile supuse impozitarii cu 3% se scade toata valoarea sau doar cea fara tva
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 14:21, 22 Aprilie 2015
Buna ziua!
Daca sunteti platitor de tva, se deduce doar baza (500 lei fara tva), iar daca NU sunteti platitor de tva deduceti toata suma de 500lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa marcat deducere la micro animis animis Buna ziua, conform codului fiscal În cazul în care o microîntreprindere achiziţionează case de marcat, valoarea de achiziţie a acestora se deduce din ... (vezi toată discuția)
Tva nelamuriri iuliana.jilavu iuliana.jilavu hello,nu ma pricep foarte tare la cont de aceea va rog sa ma lamuriti un pic... am marfa achizitionata de 10 000 lei,vanzari de 13 000 lei si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, reactivata in acelasi an tva anulat?! Tweetya30 Tweetya30 Buna ziua, am nevoie de ajutor pentru interpretare. In urma unei verificari amanuntite Anaf-ul m-a facut INACTIVA domiciliu fiscal expirat(big ... (vezi toată discuția)