avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buldoexcavator fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buldoexcavator fara acte

Buna ziua,
As dori sa-mi cumpar un buldoexcavator. Un tractor cu o cupa de excavator la spate si o lama sau o cupa mare in fata.
Deoarece sunt foarte scumpe, vreau unul la pret de fier vechi vreo 2000-3000euro.
Fiind vechi, de prin 1980-1990, e foarte posibil ca proprietarul sa nu mai aibe acte si mi-l da ca fier vechi.
Apare intrebarea : Daca il repar il pot folosi? E necesar sa il inregistrez undeva?
Poate fi inregistrat chiar daca nu am avut actele initiale?
Mentionez ca urmeaza sa-l folosesc la tara, intr-un sat.
Multumesc
Da, trebuie inregistrat. Va trebui sa solicitati relatii la politia rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piesa de schimb sau mijloc fix? lidiao lidiao Revin cu o problema mai veche, am o cupa excavator in val 3000 lei si un cui picon in val de 7800 lei, dilema mea cea mare sunt mijloace fixe? Incadrat la ... (vezi toată discuția)
Pot sa conduc buldoexcavator cu cat b? Radasanu Radasanu Multi sustin ca nu!! dar totusi este un utilaj de construcii si este inclus in cat TR legislatia rutiera spune clar ca pot conduce cu cat B utilajele si ... (vezi toată discuția)
Vanzare utilaj Herra_ Herra_ Buna ziua si la multi ani! Am de vandut si voi vinde un buldo escavator sub valoarea ramasa conf.amortizarii. Utilajul (asa s-a intamplat) are o defectiune ... (vezi toată discuția)