avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa Radio-TV pentru firme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa Radio-TV pentru firme

Trebuie sa mai platesc taxa radio tv ca societate daca nu am tv.radio si nici alt mijloc in acest sens?
Cel mai recent răspuns: noane , utilizator 08:53, 27 Aprilie 2015
Pana in iunie anul trecut plateam taxa ambiental audio acum nu mai platesc deoarece am trimis o notificare la CREDIDAM prin care-i anuntam ca nu mai detin la firma aparate radio,tv si nici o alta sursa de difuzare.Acum de ce mai platesc taxa radio tv?din moment ce nu mai detin asfel de aparate nu ar fi normal sa nu o mai platesc.Ce patesc daca nu o mai platesc ?cui sa ma adresez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio/tv lorelena1306 lorelena1306 Va rog sa ma informati in legatura cu o problema: nu am RADIO sau alte sisteme de receptionat RADIO, dar am un laptop pentru care platesc internet. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)