princess_daiana a scris:
... am incercat sa taie o teava de la vechea incalzire, care inca avea apa, nefiind golita total...in acest fel au inundat vecinii de la et 2 si 1...
Eu nu am nici un motiv sa nu va cred; Va cred ca sunteti vinovat si ca recunoasteti.
Sunteti vinovat pentru ca nu v-ati interesat la administrator, la instalatorul asociatiei.. daca acea teava are sau nu apa, o puteti taia sau nu... Orice modificare sau interventie la aceste instalatii se face cu acordul, avizul asociatiei, a presedintelui si eventual sub supravegherea administratorului sau instalatorului asociatiei. Acestia ar fi golit instalatia inainte de a taia teava si nu aveati probleme.
Orice inundatie produce pagube mai mici sau mai mari, vizibile imediat sau in timp.
O inundatie produsa astazi poate umezi plafonul vecinului si a doua zi sa para uscat, dar peste o saptamana incepe sa curga tencuiala, sa crape varul...
Asa ca ar fi normal sa-i platiti vecinului si sa ramaneti in relatii bune.
La o inundatie usoara in asociatia noastra, s-au cheltuit 300 lei pentru a remedia tencuiala doar intr-o baie mica. Vecinul de deasupra a platit cei 300 lei direct meseriasului pe care tot el l-a adus cu tot cu materiale, cerandu-si scuze fata de vecinul afectata, care a stat vreo 3 zile cu micul "santier" in casa. Dar fiecare din cei doi vecini au inteles ca a fost un accident si-au ramas in relatii normale de vecinatate.
Parca e mai importanta buna vecinatate decat banii.