avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere in garaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere in garaj

Buna ziua!.........as vrea sa-mi deschid un coafor cu un singur post de lucru,intr-un garaj transformat in spatiu comercial. Are o suprafata de 18 mp ,este racordat la apa,are grup sanitar si este la parterul unui bloc......Intrebarea mea este daca se poate obtine aprobare,tanand cont de faptul ca e o singura incapere,nu as putea delimita spatiul de asteptare de cel de lucru decat printr-o aranjare comoda in spatiu a scaunelelor
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 17:25, 2 Mai 2015
Pentru a autoriza functionarea intr-un asemenea spatiu sunt necesare indeplinirea mai multor conditii, una dintre acestea fiind destinatia spatiului -activitati de infrumusetare (nu spatiu comercial). Apoi va trebui sa obtineti autorizatia PSI (este cel mai greu de obtinut intr-un asemenea spatiu). Ulterior, intervin autorizatiile DSP, autorizatia de functionare eliberata de Primaria.
Va trebui sa amenajati spatiul in asa fel incat sa aveti si un grup sanitar si un vestiar pentru personalul de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare in cazul schimbarii destinatiei unui spatiu comercial in salon coafura ,frizerie si manichiura ancaanca1 ancaanca1 Buna ziua ,vreau sa schimb destinatia unui spatiu comercial (momentan functinal) ,se afla la parter de bloc ,in salon coafura ,frizerie si manichiura ... (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)