avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma de hrana taiata. E posibil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de hrana taiata. E posibil?

buna seara.Sunt sportiv la un club ce apartine armatei romane si sunt angajat ca si caporal la ei.
Deci am toate drepturile unui caporal printre care si normal de hrana.
In paralel activez si la federatia romana ca si component al lotului si cand sunt in cantonament cu lotul si federatia imi plateste mancarea in tara sau in strainatate, normal de hrana imi este taiata.
Imi spun mereu ca legea spune ori primesti bani de mancare ori primesti mancare.Insa ce legatura are un minister cu altul.
Mentionez ca plecarile in cantonament se fac in baza unei aprobari trimisa de la federatie in care se specifica ca masa si casa sunt suportate de ei.
Acelasi lucru se intampla cand sunt plecat si cu clubul in cantonament si cantonamentele cu cluburile sunt trecute ca si misiuni.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Norma de hrana armata denis10 denis10 Buna seara.Incerc sa caut pe net legea normei de hrana si nu o gasesc nicaieri.Eu sunt angajat al armatei romane mai exact sergent la un batalion militar.De ... (vezi toată discuția)
Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)
Nu pot gasi membrii unei asociatii alexank alexank Vreau sa schimb componenta unei asociatii, mai bine spus a unui club sportiv, in sensul ca vreau sa exclud membrii actuali si sa numesc pe altii in locul ... (vezi toată discuția)