avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma de hrana armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de hrana armata

Buna seara.Incerc sa caut pe net legea normei de hrana si nu o gasesc nicaieri.Eu sunt angajat al armatei romane mai exact sergent la un batalion militar.De aici sunt detasat la un club militar sportiv .Cand sunt acasa totul este in regula primesc norma de hrana.Insa atunci cand sunt in cantonament cu clubul armatei sau cu federatia romana si ei imi ofera mancare(indiferent daca o face clubul armatei sau federatia care apartine de alt minister) eu semnez un pontaj care ajunge la club care ulterior ajunge la batalion si pe zilele cand eu sunt in cantonament eu nu mai primesc norma de hrana.Mentionez ca salariu il iau de la batalion.Vreau sa stiu daca este legal acest lucru sau daca cei de acolo pur si simplu abuzeaza si fac totul dupa propria lor credinta.Mentionez ca stau 8 luni pe an in cantonament si imi afecteaza serios bugetul.un mare multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 10 Aprilie 2016
Ordonanţa Guvernului nr. 26 din 22 iulie 1994 privind drepturile de hrana, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţionala, ordine publică şi siguranţa naţionala, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 198 din 29 iulie 1994

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de hrana taiata. e posibil? denis10 denis10 buna seara.Sunt sportiv la un club ce apartine armatei romane si sunt angajat ca si caporal la ei. Deci am toate drepturile unui caporal printre care si ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare sportiv strain ETor ETor Cazul este urmatorul: Sportiv cu dubla cetatenie care are resedinta in Romania dar reprezinta o federatie straina doreste sa obtina sponsorizari din partea ... (vezi toată discuția)
Norma de hrana militari modantase modantase norme de calcul si cand se acorda norma de hrana la militari,entionez faptul ca am citit pe forumul Avocatnet.ro un raspuns la instanta si era mentionat ... (vezi toată discuția)