avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura reintegrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura reintegrare in munca

Am primit hotararea privind reintegrarea in munca a unui fost salariat concediat . Daca salariatul nu s-a prezentat, pentru punerea in aplicare cum procedam? Emitem decizia privind reintegrarea salariatului, pe care o transmitem acestuia prin posta cu confirmare de primire? In cazul in care nu o primeste cum procedam? Ce documente prezinta salariatul la reintegrare?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
ContSters146823, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 18 Mai 2015
Putem emite o decizie de reintegrare provizorie pana la solutionarea definitiva?
Nu exista decizie de reintegrare provizorie.
Dupa apel , in cazul in care vom castiga, se aplica art. 56 lit e din Codul Muncii
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
ContSters146823, utilizator
Nu se aplica art.56 alin.1 lit.e C.mun., in situatia in care angajatorul castiga in apel.
Va rog frumos, atunci cum va fi concediat?

Alte discuții în legătură

Angajare inaintea recursului razvantoader92 razvantoader92 Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere, reintegrare si plata salariilor roberto27 roberto27 Buna ziua, Mai sunt cateva zile pana cand prima instanta va da solutia la contestarea deciziei de concediere pe care am introdus-o. Pentru a stii ce sa fac in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncă ContSters343833 ContSters343833 Contestație decizie de concediere. Salariatul formulează contestație împotriva deciziei de concediere. Instanța de fond (tribunalul) admite în parte ... (vezi toată discuția)