avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acord intre societati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acord intre societati

Buna ziua,
Administratorul unei companii (preluata cu debite) a discutat cu administratorul altei companii careia are sa ii dea bani,debitele sunt dinainte sa fie compania preluata, si s-au inteles sa continue relatiile de colaborare, desi debitele nu ii apartin administratorului care a preluat compania,de aceea ambii ambii patroni au cazut de acord sa semneze un document ( in care compania care datoreaza suma de bani celeilalte sa ii achite acest debit in termen de 5 luni, sa continue colaborarea pe viitor, si sa ii ofere toate conditiile necesare pentru continuarea colaborarii). Ce fel de acord se poate incheia intre parti? Aveti un model?
Trebuie facut la notar?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 15:59, 28 Aprilie 2015
Pentru suma restanta, puteti face un angajament de plata. Nu este nevoie sa il faceti la notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta aaaabbbb aaaabbbb Buna ziua , Compania a semnat in 2010 cu un hypermarket pentru a plati in 3 transe suma de 20.000 ron net ( servicii dinamica comerciala ) , dar acestia au ... (vezi toată discuția)
Plata restante și penalizări fost proprietar Alexandrais89 Alexandrais89 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o părere pentru următoarea speța: In luna August 2019 am cumpărat un apartament, iar la momentul semnării ... (vezi toată discuția)
Intrebare drepturi de autor MariusValentin MariusValentin Buna ziua ! Ma adresez domnilor Avocati cu urmatoarea situatie . O cunostinta a lucrat ca Model Video chat in colaborare cu inca o persoana de sex masculin , ... (vezi toată discuția)