avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pentru medic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pentru medic

As dori sa stiu daca angajatorul trebuie sa mai elibereze adeverinte pentru medic incepand cu data de 1 mai 2015 avand in vedere ca Ordinul CNAS 98/2015 art.1 alin 2 a spune ca dovedirea calitatii de asigurat se face cu cardul si alin3 b spune ca " adeverinta de asigurat se elibereaza de catre casa de asigurari de sanatate pentru persoanele care refuza cardul". Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: rusualexandra , utilizator 08:48, 11 Iunie 2015
Asa este, angajatorul nu mai da acea adeverinta. Doar casa de sanatate.
In continuare medicii trimit oamenii dupa adeverinte chiar daca au card, este obligatoriu sa eliberez adeverinte ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de asigurat in loc de card de sanatate eleonard eleonard medicul de familie sustine ca nu poate sa imi scrie un concediu fara sa activez cardul de sanatate. Eu am inteles ca exista totusi o varianta in care ne putem ... (vezi toată discuția)
Dovada ca ai asigurari de sanatate cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Incepand cu data de 01.09.2015, posesorii cardului de sanatate care sunt salariati , pentru a face dovada calitatii de asigurat trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)