avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Programul RABLA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Programul RABLA

Doresc sa cumpar un auto nou prin programul Rabla. Am apelat la un dealer autorizat dar din cauza unei neintelegeri am renuntat la serviciile acelui dealer si ne-am adresat unui alt dealer autorizat. Pentru masina casata am primit Certificatul de distrugere si am radiat masina. Daca primul dealer nu mi-a eliberat nota de inscriere, de ce actualul dealer nu poate lua in considerare Certificatele de distrugere si de radiere ale masinii mele avand in vedere ca acestea sunt emise in 18 iulie 2016 si ma obliga sa cumpar un alt tichet Rabla? Multumesc! Cu stima!

Alte discuții în legătură

Tichete valorice din programul rabla liliana v liliana v cum se pot cumpara LEGAL tichetele valorice din programul rabla (vezi toată discuția)
Programul rabla (proprietar in strainatate) paulgr paulgr am o masina proprietate personala inregistrata afara de mai bine de 7 ani..Pot sa o inscriu in programul rabla .Sant cetatean roman (vezi toată discuția)
Intrebare procura rabla 2015 alistarabenzoar alistarabenzoar Am facut o procura pentru a ma putea ocupa de toate actele necesare pentru inscrierea la programul Rabla 2015 cu masina parintilor mei, tatal meu fiind ... (vezi toată discuția)