avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma offshore
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma offshore

Buna ziua ! As dori sa-mi deschid o firma offshore prin intermediul careia sa administrez un site. Din informatiile pe care le-am gasit pe net am inteles ca firma ar trebui sa fie intr-un stat cu care Romania are semnat un acord de evitarea dublei impuneri pentru impozite.M-am gandit la Dalware, USA.
As avea nevoie de niste sfaturi pentru deschiderea firmei , consiliere juridica, de la cineva care are o astfel de firma, sau un avocat care are experienta in astfel de cazuri!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vali1981 , utilizator 10:16, 16 Iulie 2015
In ultima vreme datorita acordurilor de tip FATCA majoritatea bancilor nu mai deschid conturi pt companii americane, tratatul la care faci referire exista dar nu in toate cazurile iti poate fi de folos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Off-shore ciubotariualin ciubotariualin Buna ziua, As dori sa infiintez un off-shore intr-un \"paradis fiscal, si se pare ca exista companii in Romania care se ocupa de asa ceva (infiintare ... (vezi toată discuția)
Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)
Factura de la firma offshore Michael65 Michael65 Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer ... (vezi toată discuția)