avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Ne cerem scuze pentru problemele tehnice de mai devreme
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Ne cerem scuze pentru problemele tehnice de mai devreme

Astazi, sambata, intre orele 11.30 si 12.30, datorita unor probleme tehnice, accesul la Avocatnet.ro a fost restrictionat temporar. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplacut, pe care speram sa nu il mai intalnim prea curand :">.

O zi frumoasa in continuare.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:05, 29 Iunie 2009
Imi pare bine ca s-au rezolvat problemele tehnice, dar din pacate, IP -ul meu este in continuare blocat.

Daca ma conectez de la un amic, nu am probleme. DAca ma conectez de acasa, din cuprinsul tuturor mesajelor, dispar butoanele "RAspunde" si "Citeaza".

REzolvati, va rog. si problema asta.

Alberto Kurtyan
V-ati sters, cumva, contul de utilizator in perioada anterioara? Daca da, l-ati sters de la ip-ul de acasa? Pentru ca in cazul asta exista o perioada "tampon" in care utilizatorul cu cont sters poate sa foloseasca un alt cont in cadrul Avocatnet.ro. :)
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2009
Alin Popescu, administrator
Da, contul meu a fost sters .... nu spui de cine.

Poti sa imi deblochezi IP-ul?

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la calitatea de consultant lumi71 lumi71 Ma simt foarte bine pe forum, dar nu prea mai stau bine cu timpul liber. Din acest motiv, cred eu, mi-a scazut si rating-ul. Este placut sa fii consultant dar ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)