avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer termen pt angajare avocat??

Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer termen pt angajare avocat??
Stimate utiliz.aidu,discutia este perfect inutila si teoretica.Vi s-a spus mai sus foarte corect si documentat,daca nu acceptati,este problema dvs.,asa functioneaza justitia,si, nu numai in Romania.Nu se pot da termene la nesfarsit ptr.ca nu va angajati avocat.
Radu9 si danioanpopescu, spuneti-mi va rog cum se aplica recomandarile dvs si la apel??
Am 10 zile sa depun motive de apel de la comunicarea hotararii!!
Motive de apel este f. dificil de redactat... pt ca trebuie analizat tot. Nici daca angajez un avocat nou, tot ii va fi imposibil sa redacteze aparare suficienta in 10 zile.
Deci rationamentul dvs. practic ma obliga sa angajez avocat pt apel... neaparat in faza de fond!
Si ce daca? Este problema dvs.daca vreti sa va apere un avocat sau nu.Era mai util ptr.dvs.daca intre timp va angajati avocat decat aceasta discutie inutila si fara finalitate practica ptr.dvs.Recomandarile facute se aplica si in apel potrivit legii.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la aparare leusan leusan Unde pot face plingere unui judecator care nu a admis dr la aparare cerut o singura data. (vezi toată discuția)
Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)