avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Registru de bani personal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Registru de bani personal

Buna ziua,
As dori sa intreb ceva in legatura cu registrul de bani personal, se gaseste undeva tipizat in magazine de exemplu sau se scoate de pe internet? Si pana in 7 Mai unde trebuie depus si de catre cine?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:09, 11 Mai 2015
Unitatea . . . . . . . . . .

C.I.F. . . . . . . . . . .

Adresa . . . . . . . . . .

REGISTRUL DE BANI PERSONALI

Nr. crt. Data Numele şi prenumele Funcţia Suma de bani la începerea programului Ora înregistrării Semnătură angajat
Zi Lună An
Caiet format A4
Registrul de prezintă sub forma unui caiet A4. Poate fi tipărit de operatorul economic, poate fi un caiet A4 în care se desenează capul de tabel din ordin, nu contează. Contează să fie format A4, să conțină exact modelul din anexa la ordin, să fie numerotate paginile și să fie notificată deschiderea lui.

Deschiderea registrului înseamnă prima operare a datelor în registru.
Operatorul economic notifică organului fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia şi numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării ordinului nr. 513/2015, care a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 300 din 30 aprilie 2015.
Nu trebuie sa mergeti cu el la ANAF, trebuie trimisa doar notificarea de care v-a scris colegul mai sus. Va puteti lista de pe net cu cate pagini doriti, nu e nevoie sa il cumparati insa in notificare trebuie sa scrieti cate pagini are.
Cititi acest articol, e lamuritor:
www.avocatnet.ro/content/art...
Aveti si un model de notificare in atasament.

Daca nu ati depus inca notificarea nu e problema, nu puteti fi sanctionat:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru bani personali george70 george70 Cine este obligat in cadrul unui depozit en gros sa declare sumele personale in registru,cei care umbla cu bani sau tot personalul adica si manipulantii? (vezi toată discuția)
Registru de bani angajati ContSters126873 ContSters126873 buna seara . exista un registru special care trb cumparat sau se poate face pe un A4 tip studentesc numerotat ? (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali petrescu alina petrescu alina Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca un PFA care-si desfasoara activitatea in regim de taxi (taximestrist independent) are obligatia constituirii Registrului ... (vezi toată discuția)