avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru bani personali
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru bani personali

Cine este obligat in cadrul unui depozit en gros sa declare sumele personale in registru,cei care umbla cu bani sau tot personalul adica si manipulantii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:59, 8 Mai 2015
Aveti casa de marcat?
Registrul de bani personali este un document nou prevazut de catre OUG nr 8/2015,prin care operatorii/agentii economici care utilizeaza casa de marcat,au obligatia sa constituie documentul
Registrul de bani personali este un document in care trebuie inscrisi banii personali ai angajatilor, respectiv sumele financiare pe care le au asupra lor in timpul programului de lucru.
Prin Ordinul MFP nr. 513/2015 a fost dispusa forma si continutul formatului registrului de bani personali,care reprezinta un caiet cu pagini A4, succesiv si cronologic numerotat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de bani personal magda.balog magda.balog Buna ziua, As dori sa intreb ceva in legatura cu registrul de bani personal, se gaseste undeva tipizat in magazine de exemplu sau se scoate de pe internet? Si ... (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali pfa nico82 nico82 Buna ziua! PFA fara salariati,utilizeaza casa de marcat trebuie sa intocmeasca registrul de bani personali? (vezi toată discuția)
Casa de marcat roxanacobeanu roxanacobeanu Sunt producator de imbracaminte. In incinta firmei, am un depozit din care vand en-gros catre magazinele din tara(pers. juridice) cu aviz de insotire (format ... (vezi toată discuția)