avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin deplasare

Buna ziua,

Va rog sa imi raspundeti daca pentru o persoana dintr-o firma privata exista un numar limitat de delegatii intr-o luna sau nu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:16, 7 Mai 2015
Nu exista o astfel de limitare, dar daca delegatiile sunt zilnice, in aceeasi localitate, dupa 60 zile devine detasare si diurna scade la 1/2.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot acorda diurna? vdeny vdeny Buna ziua, O firma prestatoare de servicii in domeniul constructiilor, cu sediul in Pitesti, poate acorda diurna salariatilor care se deplaseaza intr-o ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a diurnei GeluAdam GeluAdam Sunt angajat la o firma de paza si fac paza la garnituri de tren pe ruta Cluj - Constanta. Vreau sa stiu daca sunt corecte si legale conditiile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Delegare...detasare.. iulia53 iulia53 buna ziua O societate are niste lucrari in alta localitate si isi trimite angajati la acel pc. de lucru pentru a presta servici.Intrebarea mea este cite zile ... (vezi toată discuția)