Si...sa fim seriosi,nu cred ca vreun procuror va da ordonanta de aflare a identitatii unui IP doar pentru ca ai "vorbit urat"...din cate stiu astea se dau in caz de infractiuni grave,gen fraude pe net,etc...
user85 a scris:
Si...sa fim seriosi,nu cred ca vreun procuror va da ordonanta de aflare a identitatii unui IP doar pentru ca ai "vorbit urat"...din cate stiu astea se dau in caz de infractiuni grave,gen fraude pe net,etc...
Asa este ai dreptate doar in cazuri foarte grave se sesizeaza organele judiciare.
In ceea ce priveste problema mie mi se pare foarte aiurea subiectul imi si imaginez cum ar suna totul in instanta. Pana la urma administratorii forumului respectiv vad ipu-urile userilor care intra pe un forum si in caz de ceva ei verifica au tot dreptul sa faca asta. Tie ti-a fost dat ip-ul userului si probabil firma de la care te-ai conectat la internet si orasul, asa apare pe un forum cand verifici un ip. Nu ti-a aflat ip-ul calculatorului sau altele, deci e insignifiant totul plus ca majoritatea ip-urilor sunt dinamice si poti aparea cu f multe ip-uri nu doar cu unul singur. Probabil persoana cu care ai intrat in dileme si-a dat seama ca ai fi tu si a facut afirmatia respctiva dupa ce administratorul a dat search pe user si a aflat orasul si firma internetului, doar asa sa fi facut legatura.
Oricum te contrazici in primul mesaj spui ca de fapt nu era ip-ul tau si ca nu tu ai intrat pe forum, iar acum spui ca te-a enervat teribil cand a zis persoana respectiva ca ti-a aflat ip-ul si ai mai contact si moderatoarea deci ai facut multe investigatii. Daca te stiai curata de ce ti-ai mai batut capul? Mie mi se pare suspect ce spui tu si ca pui atata accent pe o chestie minora. Asa cum a spus altcineva mai sus cred ca celuilalt user i-ai facut tu ceva. Si nu e ilegal sa arunci cu o vorba sa jignesti f multe persoane fac asta zilnic, ai tu vreo dovada ca te-a jignit si amenintat incat sa ajungi in instanta? Si iti garantez ca nu pierde nimeni vremea cu chestii din astea, daca in cazurile serioase nu se agita justitia dar in chestii care se intampla zilnic....pana la urma de unde stim ca e adevarul ce spune cineva pe un forum? exista vreo dovada certa? m-as mira.
~ final discuție ~