avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Situatia topometrica
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Situatia topometrica

Oare exista vreun site care gazduieste situatia digitalizata actualizata (din cand in cand) a masuratorilor cadastrale din diverse zone ale tarii?
Oare singurul site cu aceste preocupari este ancpi.ro? Acolo cred ca trebuie sa platesti ca saintri mai in detaliu...
Cel mai recent răspuns: adisnaie , utilizator 11:49, 12 Ianuarie 2016
Imobilele inregistrate pana in prezent in baza de date a ANCPI pot fi gasite intr-o aplicatie online, care este disponibila
[ link extern ]
Florin,
Imi pare rau ca am vazut foarte tarziu mesajul Dvs. si nu am apucat sa va multumesc.
Este exact ce imi trebuia.
Cu stima,
ag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Pamant mutat de primarie IIvan IIvan Buna ziua, ma numesc Ionut. In 2005 am cumparat (cu contract de vanzare cumparare) un pamant extravilan de 2,5ha la marginea unui sat. De atunci a fost dat in ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)